Rendor techniek

Go to content

Main menu

Advies

Zakelijk

Onafhankelijk advies

Waarschijnlijk heeft u de strategie van uw onderneming goed gedefinieerd en processen optimaal ingericht. Toch kunnen incidenten en bedreigingen ervoor zorgen dat u uw doelstellingen niet haalt. Wij staan een integrale beveiliging voor die u in staat stelt om incidenten te beheersen en daardoor de continuïteit van bedrijfsprocessen te waarborgen.

Een incident is beheerst als een dader niet in zijn opzet slaagt. Dit doel kunt u op verschillende manieren bereiken. Aan de basis ligt altijd dat u uw eigen organisatie en de mogelijk zwakke plekken goed moet kennen. Daarom ondersteunen wij u bij het uitvoeren van securityscans en het ontwikkelen van een beveiligingsplan. Vervolgens bent u bij ons aan het juiste adres als het gaat om de implementatie van de nodige maatregelen. Wij bieden beveiligingsoplossingen voor uw gehele organisatie.

Het verbeteren van de beveiliging is een continu proces. Dat bestaat uit zes stappen die periodiek moeten worden herhaald. Dit proces laat zich als volgt samenvatten:

   Beveiligingsscan
   Risico-analyse
   Beveiligingsbeleid
   Beveiligingsplan
   Beveiligingsbewustwording (trainen)
   Beveiligingsaudits

In al deze stappen staat de mens centraal. De mens wordt vaak gezien als de zwakste schakel in de totale beveiligingsketen. Dat is waar, maar de mens is tegelijkertijd ook de meest succesbepalende factor in de genomen beveiligingsmaatregelen.

Wij werken vanuit diverse kennisgebieden. Dit zijn:

   Beveiligingsplannen
   Beveiligingsbewustzijn
   Security audits
   Bedrijfsnoodplannen
   Informatie- & IT-beveiliging
   Safety
   Continuïteitsmanagement

Na het advies komt de implementatie. Daarmee begeleiden wij u op weg naar een veilige omgeving voor uw productieproces.

 
Back to content | Back to main menu