Rendor techniek

Go to content

Main menu

Inbraak

Zakelijk

Inbraak

Inbrekers worden met de dag brutaler; ook zij verbeteren hun core business. Het is daarom zaak hen steeds een stap voor te blijven. Rendor
werkt voortdurend aan het ontwikkelen van betrouwbare, robuuste en uiterst gebruiksvriendelijke inbraakbeveiligingssystemen. Daarmee bent u inbrekers te slim af.

Niet ongemerkt
Rendor
maakt het inbrekers moeilijk, zo niet onmogelijk, om ongemerkt een bedrijf, kantoor, winkel, woning of welke locatie dan ook, binnen te komen.

Risicoanalyse
Om te voorkomen dat inbrekers zich toegang kunnen verschaffen tot uw eigendommen, is het maken van een risicoanalyse de eerste stap. De combinatie van organisatorische en bouwkundige zaken is hierbij van groot belang. Hoe is het gesteld met het afsluiten van ramen en deuren? Is er een goed sleutelbeheer? Is er gecertificeerd hang- en sluitwerk en glasafscherming? Deze inventarisatie is nodig om de elektronische maatregelen op af te stemmen. Daarbij kunt u denken aan beveiligingsapparatuur voor binnen en buiten met signalerende en alarmerende functies.

Woon-werkomgeving
Rendor
adviseert en installeert alleen oplossingen die de leefbaarheid in de woon- en werkomgeving niet aantasten. Zoals systemen die uitgerust zijn met akoestisch, optisch of stil alarm of een combinatie daarvan. En met, als u dat wenst, een automatische melding naar een alarmcentrale, eigenaar of buren. We stemmen de systemen af op uw persoonlijke situatie en eisen, want beveiliging is maatwerk.

 
Back to content | Back to main menu