Rendor techniek

Go to content

Main menu

Particulier

 Prettig wonen begint met een goed beveiligd huis. Bescherm uw huis en familie tegen de gevaren van inbraak, brand of koolmonoxidevergiftiging met de aanschaf van een electronisch alarmsysteem. Alphatronics biedt complete oplossingen, zowel bedraad als volledig draadloos, voor het optimaal beveiligen van de woning.

Alphatronics producten zijn alleen verkrijgbaar via de professionele installateur. Aan de hand van uw specifieke woonsituatie en wensen kan
Rendor u uitstekend adviseren in hoe de woning het best kan worden beveiligd. Onze website biedt u alvast handige productinformatie over de voordelen en mogelijkheden van onze alarmsystemen.

Wij leveren uitsluitend professionele NCP gecertificeerde alarmsytemen. Wij doen de volledige installattie of alleen het voorprogrammeren voor de doe het zelver. Graag adviseren wij u ook over de mogelijkheid  X10 of KlikAanKlikUit tuin/huis verlichting te schakelen via uw alarm systeem. Het hele huis verlicht als de inbreker nog maar net in de achtertuin staat. Hier vindt u de schakel produkten van   KlikAanKlikUit  
  
Hoe veilig is uw deurslot???   lees hier de consumentenbond test
Een kind van 8 opent in 5 seconden een 2** SKG politie keurmerk slot van LIPS
80% van alle sloten (ook gecertificeerde en keurmerk ) zijn met de slagmetode te openen
BEKIJK HET INBRAAKFILMPJE OP www.veiligslot.nl

Ons hoogwaardig Israëlisch alarmsysteem met de allerniewste PowerG techniek kan aangesloten worden op een meldkamer, echter zijn wij ervan overtuigd dat er voor consumenten geen echte meerwaarde is. Een meldkamer belt na alarm 4 contactpersonen(sleutelhouders), pas na verificatie zal de meldkameer Politie inschakelen. Met ons systeem kunt eenvoudig zelf 4 telefoonnummers en 4 sms nummers in het systeem invoeren.
Ons systeem heeft een ingebouwde stem welke dienst doet als uw kostenloze meldkamer en u binnen enkele seconden exact vertelt wat er aan de hand is, zoals stroomuitval, lage batterijspanning, sabbotage, welke sensoren zijn afgegaan, paniekalarm, enz. U kunt ook meeluisteren of u zelf geluiden hoort in uw woning. Bij melding van 2 sensoren en een geluidscontrole (geverifieerde melding) mag u direct 112 bellen. De stem in de centrale is tevens uw kostenloze servicecontact, geen jaarlijkse kosten voor onnodig onderhoud. Is er wel iets aan de hand dan zal de stem dit direct melden. De stem controleert 24 uur per dag of alle sensoren aanwezig zijn en de volledige werking van het systeem. De batterijen van de sensoren gaan 5 tot 8 jaar mee. indien u batterijtjes dient te verwisselen zal het systeem tijdig aangeven in welke ruimte dit is (uiterraard kunnen wij dit ook voor u doen op uurtarief wat vele malen goedkoper is dan jaarlijkse onderhoudscontracten)
Oriënteer u goed voordat u een contract voor vele jaren tekent. Reken uit wat de meldkamerkosten u op lange termijn gaan kosten. Krijgt u de installateurscode kostenloos als u uw contract opzegt? (anders kunt u geen wijzigingen in uw centrale doen)
Heeft u vragen?
info@rendor.nl

Per jaar vinden er in Nederland ruim 90.000 woninginbraken plaats plus nog eens hetzelfde aantal pogingen daartoe. De gemiddelde schade bedraagt 2.000 euro. De schade beperkt zich niet alleen tot het gestolen waar, ook worden er veel vernielingen aangebracht. Het grootst is echter de emotionele schade.

Veruit de meeste inbraken (90 procent) worden gepleegd door gelegenheidsdieven, meestal afkomstig uit de eigen omgeving, die met eenvoudige werktuigen (schroevendraaier) binnenkomen. Inbrekers letten met name op de eenvoud waarop de woning te betreden is en de goederen die zij buit kunnen maken, waarbij de "pakkans" tot een minimum zal worden beperkt. Veelal wordt de achterzijde van het pand als plaats van binnenkomst gekozen, omdat daar de beveiliging vaak wat zwakker is en er discreter te werk kan worden gegaan. De meeste woninginbraken vinden steeds meer overdag plaats. Een mogelijke oorzaak is dat ons land meer tweeverdieners telt dan voorheen. Het blijkt dus verstandig om uw spullen op te bergen en de beveiliging in te schakelen, zelfs als u kort weg bent!

84 procent van de huishoudens heeft geïnvesteerd in extra hang- en sluitwerk. Slechts 12 procent heeft een alarminstallatie, het merendeel daarvan nog zonder alarmopvolging.


LET OP!!! Momenteel lopen er weer oude encyclopedie verkopers met alarmsystemen langs de deur met de mooiste verhalen. Het draait hier maar om 1 ding, U een zo lang mogelijk (liefst 5 jaar) contract op de overbodige alarmcentrale te verkopen (dit leggen wij u graag uit). Trap er niet direct in maar vraag eerst een offerte  bij ons aan. Wij bieden geen contracten en geven 30 dagen niet goed geld terug garantie en besparen u zo heel veel geld.

 
Back to content | Back to main menu